Team

Wie zijn wij?

Ontmoet ons team en ontdek wie wij zijn!

Anouk Visscher

Directeur en Cognitief gedragstherapeutisch werker

Mijn naam is Anouk Visscher. Ik woon in Culemborg.  Op 5 juni 2018 ben ik begonnen met Gezinsondersteuning GROEI. Gezinsondersteuning GROEI biedt begeleiding aan kinderen en jongeren. In 2021 ben ik gestart met GROEI Samen omdat ik graag een totaal aanbod van begeleiding en behandeling wil kunnen bieden. Ik ben bewust gestart met het oprichten van een klein bedrijf. In een klein bedrijf heb je vaak de zelfde gezichten, ken je elkaar goed en kan je begeleiding op maat bieden. Dit is precies wat mijn droom is!  

Sanne de Haas

GZ- Psycholoog Kind- en jeugd, BIG: 79929251725

Ik ben Sanne de Haas en sinds maart 2023 met veel plezier verbonden aan GROEI. Ik vind het belangrijk om vanuit gelijkwaardigheid een samenwerking aan te gaan met kinderen, jongeren en ouders. Transparantie, respect, vertrouwen en humor zijn voor mij kernbegrippen om te kunnen werken aan ontwikkeling en groei. Ik probeer een veilige omgeving te creëren waarin ik kijk naar de klachten in de actuele context en met oog voor gebeurtenissen in het verleden. Op deze manier kunnen we samen aan de slag om klachten te verminderen maar vooral krachten en kwaliteiten te versterken.

Lisette ten Oever

Behandelaar MSc (orthopedagoog)

Ik ben Lisette ten Oever en ik werk sinds januari 2021 als orthopedagoog en ambulant gezinsbegeleider bij Gezinsondersteuning GROEI. Sinds 2021 werk ik ook als behandelaar bij GROEI Samen. Vanuit een rustige en open benadering probeer ik een veilige basis te creëren voor ouder en kind. Iedereen mag zichzelf zijn. Ons kleine team zorgt voor korte lijntjes en veel flexibiliteit, wat ik erg fijn werken vind! Misschien tot snel. 

Erianne Schilperoort

Behandelaar MSc (orthopedagoog)

Mijn naam is Erianne Schilperoort en ik ben sinds oktober 2022 werkzaam als orthopedagoog bij Groei Samen en Gezinsondersteuning Groei. Vanuit wederzijds vertrouwen hoop ik een fijne samenwerking te creëren waarin we stap voor stap uitzoeken wat er nodig is om de gewenste doelen te bereiken. Ik vind het belangrijk om met een positieve benadering en door oog te hebben voor iemands krachten, samen zoveel mogelijk succeservaringen te beleven! Ieder kind is uniek en verdient het om op zijn/haar eigen tempo en manier kansen te krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen in een fijne omgeving.

Wendy Roeters-Spierings

Behandelaar MSc (orthopedagoog)

Hallo, ik ben Wendy Roeters-Spierings. Sinds 2023 ben ik met veel plezier werkzaam als orthopedagoog bij Gezinsondersteuning GROEI en GROEI Samen. Mijn ervaring in het begeleiden van gezinnen met vragen over opgroeien, ontwikkelen en opvoeden komt hier goed van pas. Tijdens mijn behandelingen heb ik veel oog voor de omgeving waarin een kind opgroeit. Door het betrekken van ouders, opvoeders en leerkrachten kunnen zij een waardevolle rol spelen voor het kind, wat leidt tot optimale en langdurige verbeteringen. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het erkennen van wat er al wel goed gaat, om van daaruit stapsgewijs verder te werken aan persoonlijke groei, flexibiliteit en het verminderen van de klachten.

Floor Adolfsen

Behandelaar MSc (orthopedagoog)

Ik ben Floor Adolfsen en sinds december 2021 werkzaam bij Gezinsondersteuning GROEI en GROEI Samen. Hier werk ik als behandelaar en ambulant gezinsbegeleider. Veiligheid, vertrouwen en openheid zijn voor mij belangrijke waarden in mijn werk. Ieder kind is uniek en verdient daarom de begeleiding die bij hem of haar past. Vanuit een positieve insteek werk ik samen met het kind en het gezin, waarbij gelijkwaardigheid voor mij centraal staat. Wie weet tot snel!

Mariët Geijsberts

Administratief medewerker / management assistente

Mijn naam is Mariët Geijsberts. Sinds januari 2021 werk ik met veel plezier bij GROEI. Wat zo leuk is aan het werken bij GROEI is dat het een jong en dynamisch team is, waar flexibiliteit erg belangrijk is en de lijntjes kort. Mijn werk is vooral administratief, maar omdat het zo’n klein bedrijf is zorg ik bijv. ook dat de bedjes zijn opgemaakt en de boodschappen in huis zijn voor de logeerweekenden. Dat maakt het heerlijk afwisselend!

Marion Meurs

Administratief medewerker / management assistent

Mijn naam is Marion Meurs en ik werk sinds 1 februari 2022 als management assistent/administratief medewerker bij gezinsondersteuning Groei B.V. en Groei Samen B.V. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het voeren van de financiële administratie. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de algemene administratie van Gezinsondersteuning Groei en Groei Samen B.V. op rolletjes loopt. Wat zo bijzonder is aan het team/ directie is de fijne onderlinge samenwerking en de korte lijntjes zodat wij tot een mooi bedrijf kunnen groeien. “Groeien doe je samen”.