ZZP Klinisch psycholoog kind en jeugd (8-16 uur per week)

Over GROEI Samen GGZ

GROEI Samen GGZ is een kleinschalige praktijk voor kinder- en jeugd GGZ. Op dit moment bieden we basis GGZ maar gaan uitbreiden naar Jeugd-SGGZ. Wij behandelen kinderen en jongeren van 4-18 jaar oud. Naast GGZ diagnostiek en behandeling, bieden wij ook ambulante gezinsbegeleiding, Video Home Training, IAG, opvoedondersteuning, begeleide omgangsregelingen, logeeropvang en dagopvang  vanuit de jeugdwet. 

Ons team bestaat (op dit moment) uit 1 Orthopedagoog-Generalist, 4 Master orthopedagogen (incl CGT en EMDR)  en 11 ambulant gezinsbegeleiders (HBO). 

Wij gaan uitbreiden van BGGZ naar SGGZ. Omdat we aan het uitbreiden zijn, zoeken we nog 1 KJ psychiater en 1 Klinisch psycholoog en 1 GZ-Psycholoog/OG.

En dan….. nog een uitdaging!

Wij hebben een overeenkomst gesloten met de Gemeente Buren om een kliniek te gaan realiseren voor klinisch opname kind- en jeugd. Medio mei 2023 zal de bestaande bouw gesloopt gaan worden en zal de nieuwbouw geplaatst gaan worden. We zoeken een klinisch psycholoog die hierin wil meedenken en met ons deze uitdaging aan wil gaan.

Wat bieden wij?

Wij bieden de professional een prettige sfeer aan in het team, korte lijntjes en veel uitdaging. Daarnaast biedt onze praktijk veel mogelijkheden voor op- en afschalen van zorg. Denk bijv aan afschalen van GGZ naar begeleiding. Ons team is enthousiast en leergierig. We denken ”out of the box” en werken lekker informeel.

Daarnaast bieden wij:

-Een prima uurtarief waar we het samen over kunnen hebben.

Functie

Als klinisch psycholoog bij GROEI Samen BV vervul je de rol als regiebehandelaar in de SGGZ, biedt je zelf ook behandeling aan (complexe) pati├źnten en ben je beschikbaar voor consultatie en advies.

Wat vragen wij?

– Een enthousiaste en leergierige collega

– Een gezellige collega die goed kan samenwerken

– Een collega die graag werkt in een kleinschalige informele setting. 

– Een collega die van uitdagingen en van systeemgericht werken houdt

– Een collega met een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog Kind- en Jeugd.

Lijkt deze vacature jou wat? Stuur dan jouw CV en motivatie brief naar a.visscher@visscherzorggroep.nl. Dan ontmoeten we elkaar wellicht binnen kort met een kopje koffie ­čÖé

Hartelijke groet,

Anouk Visscher

Directeur